Kernteam

Het GEA-kernteam van de Stichting Groeiplatform GEA houdt zich bezig met de uitvoering van verschillende activiteiten waaronder het organiseren van evenementen, zorgen voor kennisuitwisseling, het doorontwikkelen van het GEA-gedachtegoed, zorgen voor de inhoud van de certificering en het afnemen van examens en het beheren van de website. 

Deelnemers van het kernteam zijn:

Foto van Rob Stovers

Rob Stovers

Voorzitter

Rob Stovers is een ervaren enterprisearchitect en docent bij Solventa. Hij is jarenlang betrokken bij de (door)ontwikkeling en toepassing van GEA. Hij is voorzitter van het kernteam GEA, penningmeester bij de Stichting Groeiplatform GEA en (mede)auteur van GEA-publicaties.

Foto van Roel Wagter

Roel Wagter

Erelid

Roel Wagter is management consultant, associate partner Solventa, co-promotor Radboud University Nijmegen, docent masterclass enterprisearchitectuur bij het NAF, voorzitter Stichting Groeiplatform GEA en promoveerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van enterprisearchitectuur.

Secretaris van de stichting: Willem Krijgsman

Willem Krijgsman

Kernteamlid

Willem is een ervaren zelfstandig gevestigd architect en intussen jarenlang lid van het kernteam GEA. Naar zijn overtuiging behoeft enterprisearchitectuur een samenhangende en integrale aanpak, en is het geen ICT kwestie. Naast kernteamlid is hij ook secretaris van de Stichting Groeiplatform GEA en (mede)auteur van enkele GEA-publicaties.

Lid van het kernteam: Ben van der Veen

Ben van der Veen

Kernteamlid

Lid van het kernteam: Henri Melger

Henri Melger

Kernteamlid

Henri is in 2017 lid geworden van het kernteam van GEA vanuit zijn ervaring met het verkennen van de methode binnen de Belastingdienst. Hij zocht destijds naar een methode dat breder ging dan architectuur voor IT vraagstukken. Sindsdien past hij onderdelen van de methode toe in projecten.

Lid van het kernteam: Ben Erren

Ben Erren

Kernteamlid

Lid van het kernteam: Lars van Hugten

Lars van Hugten

Kernteamlid

Lid van het kernteam: Robert Borkes

Robert Borkes

Kernteamlid